Brocante gastblogger Erna

Brocante Winkels Nederland

De site voor Brocante liefhebbers

Brocante | Hoe ontstaat een verzameling

Hoe ontstaat een verzameling

Vreemd hoe opeens een verzameling kan ontstaan? Herkennen jullie dit ook ?! Het begint met de aankoop van een object waar je hart meteen verliefd op wordt; want zo werkt het met brocante items meestal. Je ziet iets liggen of staan en je wordt spontaan verliefd en dan heeft het item jou  gevonden (ik ben nooit op zoek naar iets maar ben ervan overtuigd dat de spullen MIJ vinden) eenmaal aangeschaft ga je op markten of kringwinkels rondkijken voor nog meer van dit soort gelijkwaardige items.

Erna haar passie voor brocante

Erna haar passie voor brocante

Hierbij dan maar meteen mijn 1e brocante blog. Ik hou van brocante en alles wat hiermee te maken heeft. Eenmaal besmet kom je er niet meer vanaf. Leesvoer genoeg tegenwoordig en die verslind ik dan ook allemaal. Door een ongelukje kwam ik langdurig thuis te zitten en heb toen een instagram account
aangemaakt en ben gaan ontdekken hoe het werkt en wie ik wilde gaan
volgen met dezelfde passie voor brocante.