Brocante Winkels Nederland

De site voor Brocante liefhebbers

Nieuws op de muur

Nieuws op de muur

Dag lieve Brocante liefhebbers.
Leuk om weer een blog te mogen schrijven en ik hoop natuurlijk dat het ook leuk is om te lezen. Dat ik van oude spullen hou komt er in ieder geval wel duidelijk uit naar voren. Ik word er ook echt enthousiast van als ik er over schrijf of vertel. Ik vind het dan ook lastig om maar 1 foto uit te moeten kiezen wat bij het blog past dus daarom heb ik nu gekozen voor een collage.

Brocante spiegel

Brocante spiegel

Ik vind het heerlijk om door de kringloop te scharrelen. Heb het in de gekke tijd van Corona ook enorm gemist. Mijn favoriete kringloop gaat ook pas 4 juli weer open. Maar het aanbod op de weggeefhoek op Facebook maakte veel goed. Je weet nooit wat er op je pad komt en soms vind je niks, dat is het leuke van de kringloop. Je voelt je net een kind wat een speelgoedwinkel binnen stapt.

Christel haar passie voor brocante

Christel haar passie voor brocante

Wat is er leuker dan een blog schrijven over je passie en hobby. Ik zal mij eerst eens voorstellen. Ik ben Christel 49 jaar en woonachtig in het mooie Twente. Ik heb 2 dochters en een harige viervoeter. Wij wonen in een klein nieuwbouwappartement. Aan de buitenkant modern strak, van binnen oude Brocante spullen. Toen ik op mijn 21 ste ging samenwonen had ik een strak witzwart kille inrichting. In loop der jaren veranderde dat richting landelijk.