Brocante Winkels Nederland

De site voor Brocante liefhebbers

Mannequins brocante

Mannequins

In deze blog wil ik je wat vertellen over mijn liefde voor mannequins ofwel paspoppen. Vanaf het eerste moment dat ik besmet werd met het brocante virus en alle tijdschriften die hierover schrijven en prachtige foto’s plaatsen zwijmmelde ik weg bij “de paspop” en dan vooral de hele oude. Ik wilde er graag 1 hebben maar mijn man vond er hélemaal niets aan…

Brocante kinderschoentjes

Brocante kinderschoentjes

Verzameling: In navolging van mijn voorgaande blog over de poppen harem is dit een mooie opvolger 🥿🥿 Ik heb een aantal mede brocante liefhebbers die dezelfde passie en vreemde afwijking hebben als die ik heb….namelijk het niet kunnen weerstaan van kleine oude kindershoentjes. Waar ik ze ook tegenkom ik neem ze bijna altijd mee. De ene keer geef ik er wat meer geld aan uit dan de andere keer.

Brocante | Hoe ontstaat een verzameling

Hoe ontstaat een verzameling

Vreemd hoe opeens een verzameling kan ontstaan? Herkennen jullie dit ook ?! Het begint met de aankoop van een object waar je hart meteen verliefd op wordt; want zo werkt het met brocante items meestal. Je ziet iets liggen of staan en je wordt spontaan verliefd en dan heeft het item jou  gevonden (ik ben nooit op zoek naar iets maar ben ervan overtuigd dat de spullen MIJ vinden) eenmaal aangeschaft ga je op markten of kringwinkels rondkijken voor nog meer van dit soort gelijkwaardige items.

Erna haar passie voor brocante

Erna haar passie voor brocante

Hierbij dan maar meteen mijn 1e brocante blog. Ik hou van brocante en alles wat hiermee te maken heeft. Eenmaal besmet kom je er niet meer vanaf. Leesvoer genoeg tegenwoordig en die verslind ik dan ook allemaal. Door een ongelukje kwam ik langdurig thuis te zitten en heb toen een instagram account
aangemaakt en ben gaan ontdekken hoe het werkt en wie ik wilde gaan
volgen met dezelfde passie voor brocante.