Brocante Winkels Nederland

De site voor Brocante liefhebbers

Engeland brocante

International Antiques & Collectors Fair Newark

Het kijken naar de antiekprogramma’s bij de BBC is voor mij een quilty pleasure. Heerlijk vind ik de programma’s waar ze op zoek gaan naar het mooiste antiek.

Brocante | Maastrichts aardewerk

Maastrichts aardewerk

Ik ben gek op koken en vind het heerlijk om vrienden en familie te verwennen met een heerlijke maaltijd. Wat het voor mij dan helemaal afmaakt, zijn de mooie oude borden en glazen op tafel.

Brocante | Avontuur met een oude deur

Avontuur met een houten deur

Samen met mijn vriendin Liesbeth ga ik regelmatig op pad om brocante te zoeken. Een vast adresje waar wij graag komen en goed slagen is Majabrocanterie in Papendrecht. Tegenwoordig staan Jaap en Marianne alleen op de verschillende markten maar tot een paar jaar geleden hadden zij ook twee keer per jaar open huis in Papendrecht.

Enjoy Brocante

Enjoy Brocante

Wat ben ik? Al jaren verzamel ik mooie spullen om mij heen, ik ben een echte brocanteliefhebber. Samen met mijn man of vriendinnen speur ik menig marktje in Nederland en in het buitenland af naar iets moois. Ik heb geen verzamelingen of specifieke eisen. Ik koop wat ik mooi vind. Dat betekent voor mij van serviesgoed, schilderijen, spiegels, paspoppen tot zilverglas.