Brocante gastblogger Karin

Brocante Winkels Nederland

De site voor Brocante liefhebbers

Brocante | Klapdeuren op de gang

Klapdeuren op de gang

Daar ben ik weer… Allereerst bedankt voor de leuke reacties op mijn eerste verhaaltje! Geeft me de moed om weer iets met jullie te delen… Ik heb jullie achtergelaten op de gang. Deze gang was in ons huis, voormalig postkantoor, de enige ruimte die geen functie als gang had.Hoho, nog even een pas op de plaats! Die voordeur was ook wel een dingetje… Ja, nu ik weet het… laten we het dit keer eens hebben over DEUREN!

Brocante | Voordeur

Welkom…. wat leuk dat ik voor jullie mag schrijven!

Ik val maar dus ook maar meteen met de deur in huis…. Ik ben Karin Kitzen, docent aan een MBO. Getrouwd met Ton en samen hebben we twee dochters. Onze Labrador Ben maakt het gezinnetje compleet!
Ik woon in het mooie zuiden des lands. Mijn grootste hobby is bezig zijn in en om huis. Van een huis een thuis maken vind ik heerlijk om te doen.