Brocante Winkels Nederland

De site voor Brocante liefhebbers

Brocante | Gokje wagen

Gokje wagen

Heerlijk in de weekenden op stap en zoeken naar mooie Antieke en Brocante spullen uit ons geliefde Frankrijk.Dit jaar zijn wij dus in de Drome  en kunnen er niet genoeg van krijgen om hier heerlijk rond te rijden en de leuke markten bezoeken genaamd Vide Greniers.

Brocante | Paleis Ideal Drome

Brocante | Paleis Ideal Drome

Zoals wij al gezegd hebben haalden wij veel informatie over de vide greniers uit de Franse vlooienmarkt kalenders , maar de leukste markten vind je uit de informatie borden langs de kant van de wegen. Zo vonden wij via deze informatieborden dat er grote vlooienmarkt was in Hauterivers in het noorden van het departement de Drome. Vanuit onze camping waar wij toen verbleven was dat best wel een hele afstand ,maar wij besloten toch maar te gaan.

De Brocante reis naar de Dordogne 2015

De Brocante reis naar de Dordogne 2015

Een aantal keren beviel ons de omgeving, de camping en de leuke vlooienmarkten en dergelijke zo goed dat wij nogmaals daar naar toe zijn gegaan zie foto, o.a. de omgeving van Monpazier in de Dordogne.

Brocante zoektocht naar Frankrijk

Brocante zoektocht naar Frankrijk

Uiteindelijk hebben wij onze zoektochten ook naar Frankrijk uitgebreid.De eerste jaren kwamen wij met veel Brocante spullen terug en kregen wij steeds meer ervaring in het zoeken naar de plaatsen waar wij deze spullen konden

Antiek & Brocante

Antiek & Brocante

Zoals wij al gezegd hebben , zijn wij 25 jaar geleden op 1 April 1995 officieel met onze handel begonnen. In het begin zochten wij onze spullen bij ons in de omgeving.Toen wij merkten dat onze spullen erg aan sloegen hebben wij ons

Blog Tilly's Brocantiek

Brocante passie

Hallo wij zijn Bennie en Tilly van Dijk ,inmiddels 71 en 70 jaar. Sinds 25 jaar hebben wij onze zaak Brocantiekhetschuurtje. Uit de naam blijkt al dat wij veel Antiek en Brocante verkopen.