Brocante Winkels Nederland

De site voor Brocante liefhebbers

Brocante living

Brocante Living

Brocante Living

Hallo gezellige Brocante mensen,

Gezellig, omdat de meeste mensen die van Brocanteliving houden, heel gezellig zijn! Vanaf nu ga ik elke maand een blog over deze liefhebberij schrijven, die jullie hopelijk leuk vinden.

Ik zal mij eerst even voorstellen: Mijn naam is Heleen Sweben, moeder van twee zonen, oma van vier kleinkinderen. Na een aantal jaren in de mannenmode en woninginrichting gewerkt te hebben pas ik nu nog op mijn kleinkids en heb ik alle tijd voor mijn Brocante hobby. Sinds twee jaar woon ik in een klein maar gezellig huisje wat ingericht is met een combinatie van stoer en romantisch Brocante. Deze passie deel ik met mijn zus en een vriendin. Met hen sjouw ik heel wat af naar fairs, brocante- en kringloopwinkels. Het is vaak passen en meten in mijn zus haar autootje maar wat worden wij er blij van!

Het is heerlijk om thuis te komen en alles weer een leuk plekje te geven. Vaak val je van het een in het ander en staat het hele huis op z’n kop. Deze hobby heb ik al een jaar of twintig en de kers op de taart was een reportage in het tijdschrift Enjoy Brocante nr. 2 in 2019. Wat ben ik trots dat ik mijn plekje weer gevonden heb. Daar ben ik dankbaar voor.

Volgende maand zal ik jullie meer vertellen over mijn Brocante vondsten, misschien vinden jullie het leuk om op mijn instagram account (brocante.Heleen) te kijken.

Lieve groetjes,
Heleen