Brocante Winkels Nederland

De site voor Brocante liefhebbers

Gokje wagen

Brocante | Gokje wagen

Gokje wagen

Heerlijk in de weekenden op stap en zoeken naar mooie Antieke en Brocante spullen uit ons geliefde Frankrijk.Dit jaar zijn wij dus in de Drome  en kunnen er niet genoeg van krijgen om hier heerlijk rond te rijden en de leuke markten bezoeken genaamd Vide Greniers.Zoals wij in ons vorige stukje al hadden verteld is op de camping Maandag onze afwasdag en Dinsdag gaan wij alles prijzen en inpakken in ons bijzet tentje..Die raakt al aardig vol met de mooie spullen. Wij zijn altijd opzoek naar mooie aparte spullen..o.a ouden koekdozen ,koffie serviezen compleet 12 delig,oude kristallen kroonluchters ,glaswerk ,koffiepotten , nachtkastjes ,tafeltjes ,klokken stellen ,comtoise enz enz, waarvan wij nu nog veel spullen in voorraad hebben. ( zie foto)

Ook bleven wij in Nederland opzoek naar mooi Antiek ,met name mahonie en eiken meubels. Hiervoor zijn wij het hele land door gereisd en meestal kwamen wij wel terug met dergelijk materiaal.Hierdoor kwamen wij in contact met een groothandel die naast zijn oude spullen ook trendy artikelen verkocht. Dit was zulke aparte en bijzondere handel die wij nog niet eerder hadden gezien dat wij besloten een gokje te wagen en dat uit te proberen in onze winkel.Dit was toen nog nergens tekoop. Dit kochten wij niet massaal in maar van elk maar 2 of 4 stuks ; iedere keer iets anders ter aanvulling op onze brocante. Wij hadden de afspraak met deze leveranciers om niet aan anderen in onze verre omgeving te leveren.Hebben dit een aantal jaren volgehouden.

Tot wij ontdekten dat deze leveranciers zich niet aan de afspraken hielden en ook aan ander gingen leveren..Toen kwamen ook de trendy winkels massaal in opmars. Wij zijn toen hier weer mee gestopt en met volle inzet doorgegaan met het antiek en brocante. Aan de meubels mankeerde meestal wel wat maar dat restaureerden wij zelf zodat wij voor zeer lage prijzen konden leveren en dat doen wij nog steeds . Dus kunt u nog steeds hiervan profiteren. wordt vervolgd…Voor meer info zie www.brocantiekhetschuurtje.nl Wij hebben ook een webshop op de site staan waar u ook kunt snuffelen en bestellen. Volg ons ook op Facebook. www.facebook.com/brocantiekhetschuurtje