Privacy & Cookies

Als je Brocante Winkels Nederland bezoekt

Je ervaring op Brocante Winkels Nederlandis ontwikkeld volgens ‘Privacy by default’. Dat wil zeggen dat ik geen persoonsgegevens vraag of opsla tenzij jij er zelf voor kiest iets met mij te delen.

Wanneer je Brocantewinkelsnederland.nl bezoekt op je smartphone wordt je bezoek anoniem bijgehouden door Google Analytics. Zo kan ik de website beter maken en blijft tegelijkertijd jouw privacy gewaarborgd.

Je kunt Brocante Winkels Nederlandgebruiken zonder verdere gegevens aan mij te verstrekken.

Indien je – naast het lezen van blogs – gebruik wilt maken van verdere diensten op Brocante Winkels Nederland, is het vaak noodzakelijk om enkele gegevens te delen (zoals je email adres en voornaam). Hieronder leg ik uit hoe ik met deze gegevens omga..

Als je reacties achterlaat of berichten verstuurt

Wanneer je een reactie achterlaat onderaan een artikel wordt naast je naam, email adres en het bericht dat je deelt je IP adres opgeslagen. Ik gebruik IP adressen alleen in het geval van misbruik. Ik bewaar je email adres in reacties onbeperkt. Dit doe ik om ervoor te zorgen dat al je toekomstige reacties niet gekeurd hoeven te worden en direct op de site verschijnen, en omdat ik  zo eventueel contact kan opnemen in geval van een persoonlijke vraag of klacht.

Door een reactie te plaatsen ga je ermee akkoord dat ik je naam en bericht publiceer op de website. Deze gegevens kunnen geïndexeerd worden door zoekmachines. Indien je je reactie wilt laten verwijderen kun je mij een bericht sturen.

Reacties die worden geplaatst op andere platforms (YouTube, Facebook, Instagram, etc.) worden verwerkt volgens de bijbehorende privacy verklaring.

Als je mij een email stuurt bewaar ik je bericht maximaal 7 jaar in mijn mailbox, zodat ik je goede service kan bieden als je mij in de toekomst mailt.

Als je de nieuwsbrief ontvangt

Ik verstuur de Brocante Winkels Nederlandnieuwsbriefeenmaal per 2 weken, met af en toe een extra mailing rondom speciale gebeurtenissen. Wanneer je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief kun je je afmelden door middel van de ‘Uitschrijven’ link onderaan iedere mail.

Wanneer je je uitschrijft worden je gegevens ’s nachts permanent uit het systeem verwijderd.

Wanneer je iets gekocht hebt op Brocante Winkels Nederland

Wanneer je een product bestelt bewaar ik je IP adres opnieuw maximaal 14 dagen, om misbruik te kunnen voorkomen. Omdat ik voornamelijk virtuele producten verkoop, en sommige mensen hun inloggegevens of eBoeken kwijtraken, bewaar ik je bewijs van betaling 7 jaar.

Dit bewijs bevat je naam en het email adres dat je gebruikte tijdens je bestelling. Zo kan ik je altijd verder helpen als je in de toekomst opnieuw toegang wilt tot een product dat je hebt gekocht.

Indien je een bestelling niet succesvol afrondt worden je gegevens na 90 dagen verwijderd, voor het geval je in de tussentijd nog hulp nodig hebt.

Tijdens het afrekenen van een product kom je op de website van Mollie terecht. De persoonsgegevens die je hier deelt worden uitsluitend gedeeld met Mollie en/of je eigen bank. Hier lees je hoe Mollie met deze gegevens omgaat.

Het delen van gegevens

Ik houd je gegevens graag zoveel mogelijk binnenshuis – onder mijn toezicht op webservers binnen de EU. Soms ben ik genoodzaakt om gegevens (zoals je IP adres) te delen met derden in verband met veiligheid of het kunnen leveren van diensten. Denk hierbij aan bedrijven als Google en Cloudflare of ZZPers die werken in het Servicenest of meehelpen met het onderhoud aan de server.

Ik deel nooit meer gegevens dan nodig is om een dienst te leveren. Ik deel gegevens altijd in lijn met de Europese regelgeving, volgens een verwerkingsovereenkomst en natuurlijk wanneer hiervoor een wettelijke verplichting geldt.

En verder

  • Je hebt het recht om je opgeslagen persoonsgegevens en voorkeuren bij Brocante Winkels Nederlandin te zien, aan te laten passen en/of permanent te laten verwijderen. Neem hiervoor contact met mij op.
  • Indien je vragen, opmerkingen of klachten hebt ten aanzien van de verwerking van je persoonsgegevens op Brocante Winkels Nederlandkun je altijd contact met mij opnemen. Je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je er met mij niet uit komt.

Heb je vragen of opmerkingen over het verwerken van je persoonsgegevens op Brocante Winkels Nederland? Neem contact met ons op via onderstaande postadres.

Brocante Winkels Nederland
Heerdelaan 56
9471 BR Zuidlaren

Cookies

Wanneer je mijn website bezoekt kan ik tijdelijk enige informatie opslaan op jouw computer in de vorm van een “cookie”. Het opslaan van tijdelijke gegevens in een cookie helpt mij om de inhoud van mijn website beter af te stemmen op jouw behoeften en het gebruikersgemak te vergroten. De gegevens worden in een tijdelijke cookie opgeslagen. Dit betekent dat de door jou ingevulde gegevens slechts zolang bewaard worden als dat jij jouw internetbrowser geopend heeft. Bij het beëindigen van jouw browser wordt het cookie verwijderd.

Via mijn website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Ik gebruik deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Ik heb hier geen invloed op. Ik heb Google toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Links naar andere sites

De website bevat links naar websites van andere partijen. Brocante Winkels Nederlanddraagt geen verantwoording over de vertrouwelijkheid, juistheid en volledigheid van de gegevens op sites van andere partijen.

Brocante Winkels Nederland behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring te allen tijde en zonder kennisgeving vooraf te wijzigen. Elke verandering wordt kenbaar gemaakt op mijn website.

Laatst bijgewerkt: augustus 2020